En inte så självklar fråga, ett inte så enkelt svar

En inte så självklar fråga, ett inte så enkelt svar

Våldsutsatta kvinnors upplevelser av bemötande i vården.
– En litteraturstudie


Nu är C-uppsatsen färdig efter 10 veckors skrivande. Seminarie måndag-tisdag, och efter några få kompletteringar som färdigställdes på en halvtimme skickade vi in arbetet och kan säga att vi är färdiga. Det har varit väldigt blandade känslor med denna uppsats. Visserligen har jag och min kompanjon Sofia inte alls lagt ner lika mycket tid som många andra (som vanligt när jag/vi gör ett arbete). Vi har inte suttit en enda gång på skolan eller biblioteket utan suttit i min soffa, vilket jag tycker är mycket bättre arbetsmiljö.
Både på det här seminariet och på det förra har jag varit "teknikern". När det varit någonting i deras uppsats som varit fel på grund av tekniken har det varit jag som kommit med "dagens tips". Det känns skönt att vara bra på någonting faktiskt, även om det bara är på tekniken.
Att arbeta med Sofia på denna uppgift var som att dra en vinstlott. Vissa dagar har vi setts lite senare än planerat, vissa dagar har ställts in, vissa dagar har vi helt enkelt inte orkat göra det vi skulle - men det har aldrig varit någon bitter ton mellan oss. Dessutom kompletterar vi varandra oerhört bra!


Kommentarer
Postat av: mami

Underbart att faktiskt få uppleva vänskap som är som vinstlotter... bara att vårda och ta vara på!

Grattis. Va skönt att den är gjord! <3

2012-01-19 @ 20:42:20
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0