"Du kan få vara prinsessa om du säger tack!"

"Reggae Umeås mesta busschaufför - "reggaebusschauffören" - har fått en egen stor fanklubb på Facebook."
Kollade hans sida på facebook och just nu är det drygt 16 000 som gillar han. Jag har åkt med honom ett par gånger, och han är helt klart en skön kille!

Idag när jag skulle åka buss var det han som körde. Han klev precis på sitt pass och bytte av chauffören före honom. Han hade inte hunnit logga in, och han verkade inte tycka att jag skulle behöva vänta så han sa:
"Du kan få vara prinsessa om du säger tack!"
Så jag tackade och klev på bussen. Sedan när jag klev av så vinkade han glatt åt mig. Jag hann börja gå uppför backen en bit innan bussen sattes i rullning och när han körde förbi flashade han med helljuset och vinkade igen.


Kommentarer
Postat av: Eric

haha, Omar (som han heter) är så skön! Han har flashat flera gånger när han kört mig med :) Rolig kille helt klart :) Han kör ofta nattbussarna. Jag bloggade om honom för ett tag sedan med, saxat från min blogg"Det var reggae busschauffören som körde och bussen var full med folk. Han släckte lyset i bussen och spelade Bobby McFerrin med låten Don’t Worry, Be Happy. Under tiden så körde han runt, runt i en rondell och blinkade med läs lamporna som finns på bussen. Folk började att sjunga med och klappa händerna. Det var fint och stämningsfullt."

2012-01-23 @ 18:59:22
URL: http://errcoify.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0