Utvärdering av punch out

Igår var det dags för min premiärtur av punch out. Jag och Henke trotsade vädret som rådde och drog oss till Iksu. Jag tyckte att det var alldeles för lång uppvärmning med medföljande lekar. Sedan att få slå på Henke var ju lite roligt. Dock synd att jag inte lyckades få in rätt teknik på alla slag utan att jag när jag slog fick en ilande smärta i handledarna.
Sedan när vi skulle sparka på varandra (eller, på mitsen som den andra höll i), hände någonting som var riktigt roligt.  Vi skulle köra pushkicks och första sparken Henke gjorde på mig blev inte riktigt som planerad. Jag kunde som nästan se händelsen ur ett tredje perspektiv, allt gick i slowmotion. Henke som lyfter benet och trycker till, inte särskilt hårt, men tillräckligt! Jag som tappar balansen helt och börjar backa. Jag hinner tänka så mycket medan jag tar stabblande steg bakåt och försöker återfå balansen. Inget resultat, jag fortsätter stabbla. Jag skriker till mig själv att "Du måste ju stanna nu annars slår du i väggen!" Well, jag slog i väggen, eller en hylla som satt fast på väggen. HAHA, fantastiskt komiskt!
Så, kommer jag att köra detta pass igen? Njaa, jag vet inte riktigt. Det var ju rätt roligt, men gjorde även mycket ont så. 


Kommentarer
Postat av: David

No pain no gain! ;)

Hoppas allt är kungligt!

2011-10-20 @ 00:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0