Nördande och ny lampa

Igår satt jag och Thomas fast i hans soffan 5-6 timmar och spelade tv-spel. Jag hade med mig lite från mig, så vi hann avverka: Buzz, Singstar och Guitarhero. Det var länge sedan jag nördade så länge i sträck, det som förut hände mer ofta än sällan.
Det var dock väldigt trevligt och trots att jag i efterhand kände mig helt förstörd.

"Jag känner mig som en som just sett en hockeymatch, druckit nå öl och nu sitter och lirar nå spel."

Idag har det rantats runt lite. Efter skolan följde Henke med hem till mig för att hjälpa mig sätta upp min nya vardagsrumslampa. Den tar ju upp halva tvrummet, men jag tror det kan bli bra när jag får min nya soffa! Väldigt mysig belysning, helt klart.


Jag valde även att hänga den gamla vardagsrumslampan i sovrummet, vilket blev betydligt bättre än det var tidigare. Hade en stor boll av sånt där prasselpapper i taket förr, och den var ful och tog plats. Känns betydligt bättre nu!

Var till veterinären  med grabbarna. Vaccinerade Dexter och konstaterade att Caesars bollar ha trillat på plats, så att han kan bli pappa i framtiden om han förstår hur han ska göra. Spännande!
Sedan blev det en sväng på Maxi, så nu är det fullt i kyl och frys. Kvällen har spenderats i sängen med datorn.


Det är som lite smått charmigt att de följer efter vartän man går. När man ligger i sängen ligger de också här. När man går in i köket hoppar de upp på bordet och kollar vad man gör. När man går på toa lägger de sig på golvet bredvid, eller så hoppar Dexter upp i knäet. Osvosv.

Kommentarer
Postat av: Eve "sis"

He vart ju gode bra med taklampan! :) Hoppas du får soffan snart! :) ^^ och det där med katterna, att dom följer efter .. jag tkr oxå att det är mysigt när hundarna följer efter vart man är går :) ^^ <3

2011-10-26 @ 20:16:47
Postat av: mami

Såg ut som en IKEA lampa. De är väldigt populära. Nästa så jag är sugen på en. Det du!!!

puss, älskar dig <3

2011-10-27 @ 00:48:19
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0