Det är roligt med vackra paket

Ååh, jag hittade just hur man kopierade över sms från mobilen till datorn. Har inte ens kollat tidigare men kom på att det skulle kanske gå. Så nu slipper jag ha en seg mobil bara för att det fanns vissa sms jag inte ville radera :p

Well, igår var det födelsedagskalas för Roger. Det var väldigt trevligt. Och Viktor var med ett tag också! Vi började hos honom, jag hade med mig tårta - för man kan ju inte ha kalas utan tårta! Sen skulle vi vidare ut, till all star. Eftersom att jag var den enda nyktra skulle jag köra ner till stan. De glömde bara berätta en sak innan jag lovade att köra - det var bara sommardäck på bilen och snö på backen! Jag som inte ens gillar att köra bil i vanliga fall, det där var hemskt. Usch! Men vi tog oss då ner helskinnade.
Jag har ju alltid sagt att det kommer aldrig fram killar till mig på krogen, men jag tror jag börjar förstå varför - därför att jag är alltid ute med killkompisar (okej, även tjejkompisar också, men brukar vara med någon kille iaf). För igår lämnade Roger mig tvärt. Han hann bara gå 5 steg och då var det en full random dude där och började prata med mig. Han frågade samma sak hela tiden, och man såg absolut vad han ville. Jag orkar inte ens låtsas vara trevlig med såna människor, och i princip alla killar på krogen är ju ute efter en sak. Men till slut kom Roger och räddade mig med sitt "Hej älskling, hur går det?" HAHA, det var nästan värt att ha suttit och prata med den där killen bara för att se hans reaktion när han trodde att Roger var min pojkvän. Nej usch. Ragga på krogen är inget för mig, plus att jag inte behöver nå annat just nu :]


Det är roligt att göra fina paket.


Födelsedagspresenten till Roger.


Tårtan. Mina rosor blir bara fulare och fulare hela tiden, men bladen finare och finare. Kan inte bara allt bli fint ;p hehe.

Jag sitter egentligen med VFU-uppgiften nu. Jag har jobbat och haft så mycket för mig hela veckan så jag har inte ens börjat med den. Men förhoppningsvis ska det väl inte ta alltför lång tid bara man får tummen ur och börjar på riktigt någon gång. Enda jobbiga är att man ska ha referenser på allt man skriver. Och vetenskapliga artiklar! Jag är så dålig på engelska så dom där artiklarna är som ett mörker för mig.

Och ja, det är jätte roligt med kommentarer här på bloggen, lite respons på det man skriver, bevis på att det är dem som verkligen läser. Men anonyma, det är lite jobbigt - nyfiken människa som man är.

Kommentarer
Postat av: malin

japp, vampire diaries slår verkligen alla serier just nu! =)



hur fick du tag i din lägenhet i umeå egentligen? är det en andrahands lägenhet eller? hört att det är rätt svårt att få lägenhet där nämligen:P

2010-10-23 @ 18:09:06
URL: http://malingrankvist.blogspot.com/
Postat av: malin

Jaha okej, vad skönt med sån tur! =) Ja alltså det lutar åt att flytta till ume, fast i värsta fall blir det övik. annars får jag ju alltid bo hos brorsan till en början men skulle va skönt om man hade en lägga att flytta in i på en gång!:) jag har faktiskt stått i bostadskö i ume sen jag blev arton. men härligt, lerstenen ska jag kolla upp :)

2010-10-23 @ 19:27:42
URL: http://malingrankvist.blogspot.com/
Postat av: mami

Inte så mycket att kommentera denna gången... men jag håller med dig ; på krogen hittar man ingen så fin som din papi ;) De som går dit har annat de "tänker" med... "Ler" Reptilhjärnan är det enda som fungerar på en människa när alkoholen tar över, det är vetenskapligt sant. Läs om det!



Va bra att mitt "lilla bidrag fungerade"...

Och rosorna är jättefina. Det är nog bara att när du kommit på hur du ska göra bladen lika fina så ser du inte samma skillnad längre...

Älskar dig min lilla prinsessa <3

2010-10-23 @ 23:33:04
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: roger

Superfint paket, ännu finare innehåll :) Men tårtan var ju helt oslagbar, och rosorna var hur snygga som helst. Det bästa med dom var ju att dom var färska och gicka att äta också! Köper man en tårta på konditori får man ju rosor som som man biter av en tand på om man stoppar dom i munnen :)

2010-10-24 @ 15:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0