Nyårsfirande med fantastisk mat

Årets nyårsfirande var mycket trevligt och med helt rätt människor. Maten var dessutom fantastisk!

Apptitretare: Friterat tunnbröd med philadelphiaost och souvasgravad lax
Förrätt: Trattkantarellsoppa med smörstekta gula kantareller och nybakt bröd
Varmrätt: Biff Wellington på älg, serveras med rödvinssås, potatisterrin, ruccolasallad och rostade pumpakärnor
Efterrätt: Vit choklad och vaniljpannacotta med en halloncoulis


Det känns överflödigt att egentligen säga så många ord om kvällen, för det var helt enkelt BRA!



Och angående nyårskyss på tolvslaget, nej det fick jag inte men jag överlevde ändå trot eller ej ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0