Nyårsfirande med fantastisk mat
Årets nyårsfirande var mycket trevligt och med helt rätt människor. Maten var dessutom fantastisk!
Apptitretare: Friterat tunnbröd med philadelphiaost och souvasgravad lax
Förrätt: Trattkantarellsoppa med smörstekta gula kantareller och nybakt bröd
Varmrätt: Biff Wellington på älg, serveras med rödvinssås, potatisterrin, ruccolasallad och rostade pumpakärnor
Efterrätt: Vit choklad och vaniljpannacotta med en halloncoulis
Det känns överflödigt att egentligen säga så många ord om kvällen, för det var helt enkelt BRA!
Och angående nyårskyss på tolvslaget, nej det fick jag inte men jag överlevde ändå trot eller ej ;)
Apptitretare: Friterat tunnbröd med philadelphiaost och souvasgravad lax
Förrätt: Trattkantarellsoppa med smörstekta gula kantareller och nybakt bröd
Varmrätt: Biff Wellington på älg, serveras med rödvinssås, potatisterrin, ruccolasallad och rostade pumpakärnor
Efterrätt: Vit choklad och vaniljpannacotta med en halloncoulis
Det känns överflödigt att egentligen säga så många ord om kvällen, för det var helt enkelt BRA!
Och angående nyårskyss på tolvslaget, nej det fick jag inte men jag överlevde ändå trot eller ej ;)
Kommentarer
Trackback