Thomas, underbara lilla varelse :') <3

Åååh, min morgon blev precis sååå bra! Jag som skulle börja göra nå vettigt men.. Alltså Thomas, min Thomas :') Han får mig så lycklig ibland att det är rent sanslöst. Om jag hade ett fånigt flin på läpparna igår efter bion, gissa då vad jag har nu! Han skrev sms för en liten stund sen och frågade om jag stigit upp. Jag svarade nej det har jag inte, men snart. Och han sa att han förstod att jag inte stigit upp. Konstigt?! När jag går och ska kolla om nyckeln ligger där, hittar jag ett brev..

"Godmorgon min solstråle :)
Ihelgen hade jag egentligen reunion med min högstadieårskull men jag var tvungen att vara på spexrep så jag kunde inte åka hem. Det är ändå en påminnelse om att 10 år gått sedan jag gick ut högstadiet. Galet.. bara att se vart tiden för en. 
Du är mer än andra vet vad tuden kräver av någon som har det jobbigt men det förflutna känns bättre om det fått ett avslut än att leva mitt i det.
Tiden.. något jag aldrig kan stoppa, påverka eller förändra. Allt jag gör är här och nu. Samtidigt  vet jag aldrig när min tid kommer ta slut...
Därför Sofia vill jag berätta för gid att jag saknar dig så otroligt mtcket just nu. När jag släpper detta brev i ditt brevinkast vet jag att det jag önskar är att få vara på andra sidan om dörren och hålla om dig för din famn gör mig trygg och lugn. Du är en av mina bästa vänner, samtidigt något mer jag inte får grepp om, men det låter vi vara osagt :)
Jag säger detta för att jag vill inte vakna upp i himlen och veta att du inte fick göra det :) Jag älskar dig min vän och trots perioden vi umgicks konstant så får jag inte nog av dig! Du är stark, vacker, så snygg, fundersam, unik, egen, underbar, mysig.. allt för mig. Någon som håller ihop mig och älskar mig!!!
Du är en del av min världs och utan dig skulle jag aldrig vara hel. Jag älskar dig Sofia, mer än du anar och är så stolt över dig!!!
Söta morgonpussar min vän //Föralltid din Thomas, Honey Curry"



Inte nog med detta, brevet luktar Curry! (Skämtåsido..) Det luktar Thomas! Hans parfym... Vet dock inte om han fick denna idé från mig, för att när han kom hem en gång låg ett brev på hans säng och hans kudde hade min parfym på sig ;) Hursomhaver, sjuuuukt sött!!

Små enkla saker som gör en annan människa så glad.. Det är så underbart!

Thomas, underbara lilla varelse :') <3

Kommentarer
Postat av: mami

Kärleken har många vägar =)

Jag älskar dig också Thomas, för att du är just du!

2011-04-05 @ 17:01:56
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0