DIQ

Nu var det länge sedan jag skrev, mestadels för att livet går så bra. Jag trivs bra på mitt sjuksköterskejobb, att arbeta endast natt passar mig ypperligt!
 
Dock framför allt är det mitt jobb som hudvårdskonsult som tar min tid och mitt engagemang. Det är såå roligt! Jag har hållit klasser sen 16 april, jag blev årets nykomling i vår unit och högsta stjärnan på stjärnkonsultprogrammet (jag har alltså sålt för väldigt mycket).
 Jag och mitt team har från 1 augusti gått in i en kvalificeringsperiod som kallas DIQ - Director In Qualification. Detta innebär att vi ska växa. Vårat team ska bli minst 30 personer och när vi blivit det kommer jag kunna börja hålla i måndagsutbildningar här i Umeå. Ser så framemot att följa alla mina teammedlemmars framgång och även lära känna de nya konsulter som kommer att börja.
 I slutet av juli hade vi en teamträff hemma hos mig. Vi pratade självklart lite jobb men även övrigt om livet och fikade of course. Det är sådant härligt team och jag blir så glad av dem! :)
Helgen som var åkte vi ner till Gävle på höst kickoff. Sov inte många timmar den natten för vi surrade så länge. Och utbildningen var hur rolig som helst. Dessutom fick jag den stora äran att hålla i en av "föreläsningarna". En av de som är utbildningsansvarig i Gävles karl kom fram till mig i första pausen, sa att han hört så mycket om mig och att jag var så imponerande. Han undrade hur jag gör för att det ska gå så bra, och jag kan inte riktigt svara på det. Efter min "föreläsning" sa han - det går bra för dig för att du är empatisk.

Vilken resa det är, och mer ska det bli. Det här är absolut det bästa jag har gjort i hela mitt liv! :)


Framför den rosa Mary Kay volvon med alla priser jag fick under dagen på höst kickoffen :) Fick 3 st handväskor - två av dem full av diverse grejer, en vitguldplätterad strassring, diplom, presentcheck, pärlor, makeupbok osvosv. Och framför allt - UPPMÄRKSAMHET!

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Vill vara säga stort grattis och bra jobbat. Är själv också konsult men har min verksamhet vilande sen en tid tillbaka(livet kom emellan och jag klurar nu på hur mk ska kunna passa bäst in i mitt och min familjs liv). Bor i Umeå och hoppas att vi ses längre fram! Stort lycka till :-)

2012-08-14 @ 08:20:26
URL: http://tezzybump.blogg.se
Postat av: camilla

utom det att du är empatisk så är det nog för att du verkligen tycker att det är genuint roligt och att du är utåtriktad och inte har svårt att prata med folk :)

Svar: Naaw, tack Camilla :D
ninasofiaeklund

2012-08-15 @ 11:07:02
URL: http://gargnesarn.blogg.se
Postat av: mami

När man har förmåga att vara empatiskt och samtidigt tror på något så blir man duktig, vad än det handlar om. Hade du varit troende så hade du varit en fantastisk karismatisk talare/präst. Hade du varit politiskt intresserad så hade du snabbt varit högt upp i smeten. Du har DET och det är inte något som handlar om det yttre utan en utstrålning som genuint kommer från ditt innersta väsen. DET ska du vara rädd om och aldrig något låta dig ta ifrån dig.

Jag är så stolt över dig. Att du funnit din plats i livet där all din glädje och passion får komma till användning. Var rädd om dig och fortsätt göra det ditt hjärta säger dig! Älskar dig så, från evighet till evighet och tillbaka <3

2012-08-17 @ 09:04:52
URL: http://annasdrom.blogg.se
Postat av: Marran

Gud vad roligt att du vann! Bra jobbat :)

2012-09-13 @ 08:20:25
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: Mariahuh

Zachodniopomorskie Szczecin do sprzedania rewelacyjne mieszkanie

https://www.dobryadres.pl/oferta-nieruchomosci%2C92570%2Coferta-sprzedazy-mieszkania-w-szczecin-o-powierzchni-55m2-za-cene-285000.html

2018-09-20 @ 21:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0