Tjejgrejer är fascinerande

Dagen började med att bäddsoffan blev hämtad, den blev såld snabbt. Den beiga är det några intresserade som hört av sig på också, så snart är jag helt sofflös i typ 2 veckor innan jag får den nya. Nåväl, som tur är så bor jag ju i sängen så det må väl gå bra. Får ta upp en madrass och ha som provosorisk soffa utifall att någon skulle hälsa på innan jag får nya soffan.
Efter det satt jag mig på bussen och åkte till Pappa där det var lite folk och hälsade på. Spenderade bussresan med att prata med Mami, mys! Blev bjuden på fika och fick leka lite med barna. De finner alltid mina smycken, högklackade skor och handväska + innehåll väldigt fascinerande - tjejgrejerna helt enkelt.
Ikväll har jag varit med Ida, vi såg faktiskt en film. Kors i taket, det var inte igår jag såg en film. Vi såg Crazy Stupid Love, den var faktiskt rätt rolig. Den var nästan två timmar lång, men jag tyckte inte det kändes alltför jobbigt. Efter filmen satt vi och pratade ett bra tag, och plötsligt var klockan mycket :)



Gullungar :')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0