Bortglömt, eller förträngt?

Trött som jag är har jag försökt sysselsätta mig med någonting för att inte falla för frestelsen att sova en stund nu och riskera att inte kunna sova inatt. Så jag har städat lite i lådor. Rensat, slängt bort massa gamla papper, slängt sådant som det inte finns något värde i för varken mig eller andra. Men jag gjorde även vissa "fynd" som jag inte hade väntat mig, som jag hade glömt bort att det fanns kvar.
Saker efter han. Dels bilder på honom, på oss. Bilder som jag var så säker att jag hade gjort mig av med för länge sedan. Och ett kort som fick mig att reagera.


På framsidan av kortet stod det "Tack!" Inuti hade han skrivit: "Att du står ut med mig. Du och jag mot solnedgången! Jag älskar dig."

Tack att du står ut med mig.. Detta fick jag en gång efter att han blivit arg utan anledning. Och just sättet det är formulerat på, "att du står ut med mig.." Ska man måsta tacka för att ens partner står ut med en?
Kände han egentligen själv att jag fick stå ut med mer än vad man egentligen ska? Eller sa han bara så för att jag skulle tro att han brydde sig, att jag skulle tro att han hade tankar på förändring?

Jag grubblar väl inte särskilt mycket på detta egentligen. Lägger mest ut det för att visa er hur han valde att välja sina ord medan vi var tillsammans.


Nu åker bilderna i skräpet!

Kommentarer
Postat av: mami

BRA!!!!

2011-10-10 @ 12:41:27
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: Patricia

Nej han har inte besöksförbud :( Jag hann bara skumma igenom din blogg snabbt på jobb på min rast så nu ska jag sätta mig och läsa ordentligt. Är aldrig inne på msn men hade kunnat vara det för att prata lite [email protected] är det så fall!

2011-10-10 @ 18:02:26
URL: http://metricia.blogg.se/
Postat av: Kajsa Renberg

Hej! Jag har kommit in på din blogg av en slump och för att vi bor (du bodde) ungefär på samma ställe. Jag i Saltmyran och du i Glommers. Jag tycker att du är så jävla cool och stark. Gör dig av med bilderna fort som attan! :)

2011-10-11 @ 10:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0