OBH Nordicas Supreme Non-Stick Set

OBH Nordicas Supreme Non-Stick Set.



Supreme Non-Stick stekpanna Ø 28 cm, Supreme Non-Stick gryta 3,0 l, Supreme Non-Stick kastrull 1,5 l, Oden kockkniv 15 cm.

Som jag tidigare talade om var jag med i en kampanj via Buzzador där jag fick hem dessa 4 varor från OBH Nordica. Jag tycker att detta set är helt fantastiskt nu efter att ha använt det ett tag. Stekpannan känns mycket lättare att steka i, det känns verkligen som att det inte fastnar lika mycket. Kastrullerna tycker jag är så smarta framförallt för att de är så enkla att hälla av vattnet från. Och kniven, aldrig har det varit så enkelt att hacka grejer i mitt kök.




Well, vad ska jag säga. Jag skulle verkligen rekommendera dessa saker. Visst det är billigare att köpa på exempelvis Ica Maxi (därifrån jag hade grejer tidigare), men det underlättar matlagningen flera gånger om när man har riktiga saker. Och det känns att det är kvalité, och förhoppningsvis ska det hålla väldigt länge ;)

Kommentarer
Postat av: mami

fniss... märks att du ska göra reklam för sakerna också ;) Men uppriktigt sagt; de är jättebra, just att locken har så praktiska handtag!

puss <3

2011-11-30 @ 13:49:02
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0