Äckelpäckel dröm!

Jag hade varit tillsammans med en kille som höll på med så mycket hemskt – behandlade mig riktigt illa, han blev satt i fängelset men jag var fortfarande rädd för honom. Dessutom hade vi två barn tillsammans. Det fanns olika ”goda” som försökte hjälpa mig och till slut lyckades en dra ett sår längst hans högra kind och plantera ”goda krafter” så grönskande grejer började växa. Jag var fri! Jag var med några vänner på ett museum när den ”goda” kom instapplande och dog mitt framför våra ögon. Just efteråt kom han, han hånskrattade, undrade hur jag kunde tro att detta var slutet. Jag var återigen fast i hans våld, i hans hem.
Det var min födelsedag och jag var med mina vänner. Dock visste ingen att jag fyllde år, och min karl vakade över mig. Den dagen skulle han fara och jobba och råkade lämna mig obevakad så jag flydde. Jag tog bilen som var så pass trasig att det lyste ingenting över registreringsskylten där bak. Jag var i sådan panik att jag råkade köra in i byn hemma i Järvträsk och kom till en återvändsgränd. Det var då jag kom på – barnen! Jag såg på klockan, han borde inte ha hunnit hem ännu så jag vände om för att hämta barnen. Jag smög och väl framme vid dörren öppnade han, och använde samma hånskratt igen. Jag hade bara nattlinne på mig, och han började ta av mig det trots mina motsträvningar. Han var full! Jag grät och sparkade, men det gav ingenting eftersom att han var mycket starkare än mig.
Sedan vaknade jag.


Kommentarer
Postat av: Erika - som en gång stog uppe på balkongen hos "sorsele" och sa kort och gott vilken DRUMMEL han var..

Du Sofia! har läst din blogg nu sen typ 10 ikväll, den är verkligen superbra! och man kommer lätt in i ditt tänk.. Det jag egentligen ville säga var är hur stolt jag är över dig som lyckades ta dig ur det där.. skit skit skit förhållandet! hur stark du verkligen bevisat alla att du är! Sen tycker jag att, du är grym på att skriva, du har aldrig funderat på att skriva en bok ? en bok om dina upplevelser.. hur det började.. fortsätte.. hur du tog dig ut och dit liv idag.. alla händelser o.s.v. du förstår nog min tanke!

sänder tankar till dig från Arvidsjaur!

KRAM!

2011-07-05 @ 01:13:03
URL: http://nattstad.se/erikalundmark

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0