Katt-status

Inatt har mina bäbisar inte sovit här med mig utan hos kattvakten, och det var faktiskt riktigt tomt utan dem. Visst en natt är inte mycket, men det var ändå tomt! Och när jag vaknade väntade jag på att Dexter skulle komma och säga godmorgon som han alltid gör, men ingen kisse.

Anyway, hur det går för dem nu när de är två. Caesar är helcool och jättemysig. Han stryker sig mot Dexter och vill mysa trots att Dexter inte alls förstår vad han gör. Han gillar att vara nära människor, även riktigt nära och mysa. Dexter vill ju som mest vara nära på lite avstånd.

Här ligger kisse och sover på systers fötter medan hon sminkar sig.

Dexter och Caesar busar mycket tillsammans, Dexter verkar tycka att det är roligt med en liten kompis - även om han kan tycka att det kanske blir lite för mycket ibland. Dock ser det verkligen ut som att Dexter håller på att äta upp lillkisse när de leker tillsammans. Men Caesar brukar ändå kurra samtidigt och vilja att Dexter fortsätter, så det ser nog värre ut än vad det är.

De myser dock inte ofta med varandra, jag tror att Dexter inte riktigt förstår hur man gör för att mysa med en annan katt. Häromdagen var de ändå för söta. Caesar fick tvätta Dexter på huvudet, och Dexter njöt! Sen efter ett tag, när man kunde tycka att det var Dexters tur att tvätta, nej då tackade han genom att "bita" Caesar som vanligt. Men Caesar verkade ändå rätt nöjd för han började kurra.



Jag längtar ändå tills de kommer att börja mysa med varandra helt och hållet. Och det blir bättre för var dag som går. Kanske hittar de varandra nu när de ska vara på främmande mark några dygn när jag åker hemåt? Ja just det, jag åker hem till Järvträsk idag mitt på dagen!


Det här är anledning att katterna inte får följa med hem nu; våran vovve har fått 7 små hundbäbisar!

Så jag har börjat tvätta nu på morgonen och ska ta och städa ihop lite så att det inte känns hemskt sen när jag kommer hem från Järvträsk.




Kommentarer
Postat av: mami

Ja, det var ju på ett sätt synd att vi har valparna nu så vi missar Ceasar som bäbis, men du kommer att bli tagen av de 7 små "dvärgarna" också. välkommen hem prinsessa <3

2011-07-07 @ 12:12:51
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: Lina

Gud så sött me små valpar:)

2011-07-07 @ 21:44:27
URL: http://lillstintan.blogg.se/
Postat av: Fotograf Viktoria Wigenstam

Ja det är det :)

Håller på att redigera dem nu så snart kommer väl en bild eller två upp, om det är okej att lägga ut dom? :)

2011-07-09 @ 13:59:34
URL: http://viccivicci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0