Tillbaka i Umeå

Igår åkte jag tillbaka till Umeå med samma människa som jag åkte med hem till Järvträsk. Så skönt att kunna få lifta båda vägarna, alla grejer jag hade med mig hade aldrig gått ta med bussen!
Kvällen igår blev då helt underbar! Började med att jag och Thomas var på Ica Maxi och handlade. Han skulle ha klyftpotatis ur kyldisken, men kort som han är nådde han inte riktigt. MEN, han ville inte ha hjälp utan han hoppade upp och hängde på kanten för att nå. Sjukt kul!
Sen hämtade vi Elin på busstation och sen blev vi bjudna på middag hos Thomas. Jag åt så mycket mat det är sinnessjukt, men det var ju så gott!
Efter all den maten landat i magen kunde man inte annat än att vara trött. Vi såg Rena Rama Rolf, och jag slumrade faktiskt litegrann på Thomas mage.
Jag vaknade till liv där efter något avsnitt och ville att Thomas skulle spela piano och sjunga "can you feel the love to night" för oss, för det är så vackert när han gör det. Så det gjorde han. Det slutade med att vi alla tre satt vid pianot och sjöng för full hals.

Det var ändå ganska lugnt och städat, tills jag och Thomas såg Arkimedes skratt, ugglan i svärdet i stenen. Jag grinade, jag fick ont i halsen, det var så svårt att sluta skratta. Och sen var jag och Thomas igång. 
När han skulle skjutsa hem mig så spårade det ännu mer, jag kan inte ens verbalt förklara hur kul allt faktiskt var. Men när han skulle försöka ta sig till förarsätet valde han att gå in från mitt håll. Det var ju inte det smartaste han gjort!

Han hade lite svårt att vinkla ner benen!
Dessutom lyckades han riva sönder fästet till backspegeln. Eller, kanske inte riva sönder, men slita lös iaf, så han fick limma i efterhand.
Att färdas mellan Nydalahöjd och Berghem tar väl ca 5 minuter, det tog säkert 20 minuter igår, om inte mer. Han körde världens omväg, till Ersboda och Västerslätt. Och vi sjöng, vi skrattade.. Det var helt galet!

Idag hade jag och Sofia tänkt jobba med vårat arbete, därför är jag vaken och har tid att blogga nu. Men hon skrev att hon fått magsjuka nu på morgonen, så då är det ju svårt. Jag vill inte riskera att få magsjuka riktigt. Usch! Nåväl, det gjorde ju att jag fick tid över till att uppdatera bloggen lite. Fast nu snart ska jag nog sova vidare en stund.

Ikväll kommer Viktor hit. Det var inte igår! Ska bli riktigt mysigt att få träffa honom igen, är som på tiden tycker jag :)

Kommentarer
Postat av: mami

Lyckan fullständig för Thomas, när du återvänt ;) :D

Haha....

2011-01-03 @ 17:29:29
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: Thomas

Haha ja jo det kan man väl säga ;) Men INTE okej att dryfta hur jag ändå nådde potatisen :P De var inte SÅ kul!!! Och bilderna där är väl lagom smickrande men leendet och skrattet speglar ju senare delen av kvällen/natten ganska bra ändå :D Skönt att du är tillbaka gumms :)

2011-01-04 @ 00:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0