Godmorgon

Jag som hade tänkt sova jätte länge idag. Jag har sovit lite orolig, vaknat av och till. Sen är det ju någon som ringer och väcker mig! Nåväl, klockan var ju nästan halv 11 så det gjorde väl inte så jätte mycket må jag väl erkänna :)

Nu har jag lite tid att döda, ca 3 timmar. Sen ska jag vara med Robin :) Frågan nu är - försöka somna om/sitta vid datorn/städa nalta? Alternativ 3 hade väl varit det smartaste, men ack så tråkigt. Lär nog bli alternativ 2 ett tag framöver iaf.

Jag tycker inte att det är helt okej att vampire diaries inte börjar förrän 27 januari! Lyssnar på massa musik från serien just nu, det är så fint :')

Sitter i sängen nu, Thelma ligger som en boll på min högra sida, Tjockisen ligger och tvättar sig på min vänstra sida och Dexter ligger vid mina fötter och tvättar sig. Det är så mysigt med min bäbisar! Dock är det tråkigt att Dexter inte är så mysig när gamlingarna är i närheten. Han får inte riktigt för tjockisen. Är han för nära och för gosig med mig så blir hon arg, hon kan ge han en smäll eller bara sitta och morra på honom. När vi var i Järvträsk var Dexter jättemysig! Då börjar man ju fundera om han egentligen skulle haft det bättre utan gamlingarna? Fast å andra sidan skulle han vara så olycklig ensam. Nä, när jag blir stor vill jag ha en till ragdollbäbis, precis som Idah och Sankie skaffat!


Lilla älsklingen. Han låg tydligen mycket där i fönstret och sov när jag var och jobbade, och han var tvungen att vara utan mig i Järvträsk.

Förr älskade jag att skeda när man skulle sova, att bli omhållen på så sätt. Sista tiden har det inte varit samma sak, men jag har inte tänkt på det mer än så. Ibland har jag bara fått obehagskänsla, men oftast har jag även blivit kallsvettig längs ryggraden. Jätteäckligt! Men jag har som bara tänkt "Ja, men man ligger ju så tätt så det blir ju varmt." Förr älskade jag att skeda... Det var aldrig några problem att det blev för varmt.
Jag har nu aktivt börja tänka på det, och tror att jag förstår varför. Kommer den känslan att försvinna nu när jag är medveten om varför? I hope so.

Kommentarer
Postat av: mami

Älskade hjärtat!

Jag hoppas du kommer att få uppleva tryggheten av att "skeda" igen... Du är värd det bästa här i livet!

Jag älskar dig så min prinsessa och vet att du kommer igenom, starkare på andra sidan!

Men släpp fram känslorna och prata om det med de du har förtroende för... enda vägen till helande!



<3

2011-01-06 @ 11:58:51
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0