Trygg?

"Var känner du dig som mest trygg?"
Det känns ju tragiskt att säga men det är verkligen bland min närmsta - vänner och familj. Jag känner mig inte alls lika trygg ensam. Senast idag hörde jag att det var folk ute i trapphuset, det var en som skrek till och sen blev det tyst. Jag hörde att de stannade här på min våning och jag satt på helspänn. "Låste jag verkligen dörren?" Men som vanligt var det ingen som skulle in hit.
Var jag känner mig mest trygg, platsen spelar egentligen ingen roll. Men ändå envisas jag med att sova hemma i lägenheten jämt, även om jag sover ensam. Mycket på grund av praktiska skäl - mitt smink. Och även katterna då! Jag har väl egentligen även trott att det berott på att jag känt mig tryggare här, men jag gör kanske inte det. 
Ikväll fick jag en följdfråga: "Lägg ihop dem frågorna, samband?"
Med andra ord, frihet med ett ord kontra var man är mest trygg - självbestämmanderätt kontra vänner. Jag har inget bra svar på det just nu.
På tal om frihetsfrågan igen. Jag tänkte på det idag, att om jag hade fått samma fråga för två år sedan hade mitt svar förmodligen varit ett helt annat. Mitt svar är präglat på det liv jag levt.

Idag efter skolan for jag till lägenheten och parkerade under täcket. Hann dock inte se mycket av min serie innan Henke ringde och bjöd in mig på middag, vilket faktiskt var ett klart bättre alternativ. Så jag har hängt där ikväll. Jag har som hittat mitt lilla gäng där jag känner mig trygg, jag kan vara den jag är, man kan egentligen göra ingenting men ändå trivas. Det är så det ska vara!
Billy gick med mig hem ikväll. Insåg då att kvällspromenader tillsammans med någon är grymt underskattat. Det var inte för kallt, några stilla snöflingor dalade ner mot marken, det blåste lite för att vara Umeå och var bara allmänt gemytligt. 

Angående brevet har jag nu lugnat ner mig. Det kommer förmodligen att bli en bra sak av det till slut. När det är överstökat är jag ett steg närmare att kunna lämna allt bakom mig. Visserligen känns det fortfarande lite jobbigt men, det löser sig! Imorgon innan gruppen ska jag fara på individuellt samtal, vilket känns bra.

Kommentarer
Postat av: mami

puss<3 va skönt!

2011-02-09 @ 02:25:30
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0