Kluven

Jag blir så less att ha så svårt att sova. Sista tiden har jag väl snittat 4 timmars sömn/natt, när jag sover ensam. Jag kan vara hur trött som helst tills jag kommer hem, lägger mig i sängen och blundar - då blir jag klarvaken. Det är så sjukt frustrerande. Jag är inte medveten om att jag tänker så mycket när jag blir klarvaken, fast jag gissar att det är det jag egentligen gör. Just nu är jag i väldig obalans med mig själv, det är så mycket jag egentligen måste ta tag i så istället gör jag typ ingenting. Det är så många val som måste tas, ena stunden är jag säker på att det ena är rätt och har som bestämt mig för det, sen börjar jag tveka och plötsligt kan jag helt ha bytt åsikt. Det tär, långsamt. Det gnager, svider, stundtals skriker. Ibland vill jag bara sätta mig i ett hörn, gömma ansiktet i armarna och sitta där och vagga. Men det är inte så enkelt, det blir inte bättre.
Ibland skulle jag bara vilja säga till alla att "låt mig vara!", men sen inser jag att det skulle inte heller fungera.

Nåväl, det här var inte tänkt att bli ett klagande blogginlägg, så lets go on. Idag har det varit jobb och sen plugg igen. Hängt hos Henke och fått gjort större delen av hemtentan nu faktiskt. Marcus hade med sin lilla varg också, söt som få. Det är någonting speciellt med valpar. Trots att de biter och har sig, man har som överseende med det.

Imorgon blir det jobb hela dagen och så även fredag morgon. Jag har som svårt att tacka nej till jobb eftersom att jag vet att jag vill ha pengarna. Dessutom känns det som att jag måste passa på nu när jag faktiskt har tid. När nästa kurs drar igång på måndag kommer ordet fritid få en helt ny innebörd eftersom den kommer vara så begränsad. 

Vi har pratat lite om vårdgivares sång vid duschning av dementa på skolan. Med andra ord att man ska sjunga för/med de dementa vid duschning för att öka sammanhållning och få dem att inte känna sig så besvärade av situationen. Idag skulle jag duscha en tant, en tant som inte alls har något tal kvar. Men när jag sjöng "Tryggare kan ingen vara", så nynnade hon faktiskt med i melodin! Lät även som hon försökte få fram ord, men det gick inte lika bra. Men jag tyckte ändå att det var helt fantastiskt :)


Har senaste dagarna haft ett starkt sug att spela Zelda. Men det har man ju som inte tid med heller.

Idag är det onsdag, men var inget möte - det känns tomt.

Kommentarer
Postat av: Andreas

Hej Sofia!



Jag tänker inte låta som en föreläsande ssk, skratt! Men ta ett bra råd när det gäller sömen, jätteviktig! Försök i alla fall sova ett par nätter under veckan orde tligt, så du blir helt utvilad. Vet sj. annars hur det känns, tro mig I know, hoppas plugget går bra! Se yah! =)

2011-02-16 @ 23:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0