Igår var en bra dag

Sitter här och väntar på Feffo som är sen som vanligt. Han ville komma hit så att jag kan sminka honom, han ska på sittning ikväll och vara Michael Jackson. Funderade på att vara i en backe med lite folk nu men det får bli en annan gång :)

Igår var en trevlig dag, jag var som glad hela dagen. Fastän jag blev väckt av Henke som ringde och sa att vi skulle spela beach kl 9. Det blev lite beach och sedan bar det av till Thomas för att ge honom hans födelsedagspresent från mig, jag var några dagar sen men det tror jag han hade överseende med ;)

Synd väl dåligt på bilden, men hade gjort i ordning en "frukt"korg till honom, dock utan frukt. Hade lagt in lite andra saker som var lite interna. Som t.ex. en visp av stål, eftersom att han bröt av den i plast sist vi bakade. Sen även en kortlek som jag beställt efter som såg ut såhär på baksidan:

Jag gillar att göra ambitiösa presenter, när jag har en plan vill säga. Det är alltid skoj att överraska och göra en annan människa glad.
EPP (Efter Plugget Pub) och gratis tacobuffé stod på schemat även denna fredag. Vi var ett glatt gäng som for dit och det var mycket trevligt, fastän det spårade lite emellanåt. Speciellt när Thomas kläcker ur sig: "Ja men jag har ju varit stenhård nu i en vecka."
Efter det for vi hem till Thomas, slutade med att vi somnade en stund. Inte Thomas, han som är sjuk! Men han ville inte smitta oss med sin ögoninflammation. Först lyckades jag, Henke och Billy rymmas i Thomas soffa, men jag vaknade rätt snabbt av att det kändes som att knäskålen skulle gå sönder. Så då la vi oss i Thomas säng ett tag.
Sedan blev det att fara till Pappa Anders och spelkväll! Spelkvällar är verkligen underskattat, det är så sjukt mysigt. Vi spelade Alias och Pictionary.


I förrgår när jag med assistans från Billy skulle pyssla Thomas grattiskort tyckte Dexter att korgen var spännande. Eller så ville han kanske ge bort sig själv till Thomas?

Kommentarer
Postat av: mami

lyckat drag med kortleken ;) hahahaha...hooahaha...fniss... iiiii...

Puss <3

2011-02-05 @ 16:35:25
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: Evelina "sis"

Gode fin/cool kortleken blev :D hehe ^^ diggar ugglan ;)

2011-02-05 @ 17:37:15
URL: http://idaevelinaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0