Ett brev..

Helt plötsligt så spricker bubblan att allt är bara bra. Det behövs inte heller mycket, utan det räcker med ett brev. Ett brev som egentligen inte borde kommit som en så stor chock, men som ändå gjorde hela mig helt omtumlad. Jag läste det om och om igen, försökte förstå men det gick inte. Jag vet inte om jag hunnit förstå ännu, men jag har bett om hjälp att förstå och hoppas på att snart få svar. Tankar snurrar runt i huvudet, de är svåra att grena ut till någonting förståeligt. "Hur kommer det gå till? Vad kommer jag att måsta säga? Hur lång tid kommer det ta? Kommer han vara där? Hur kommer jag att reagera? Hur ska jag ta mig dit?" Osv osv.. Men, det lär väl lösa sig som vanligt, känns bara tungt just nu.

Har trots allt haft en bra kväll, jag har inte varit ensam. Billy har varit här, vi gjorde lasagne och såg en film. Jag som inte brukar se film, men det var ungefär det jag orkade med för tillfället. Låta tankarna fly in i en annan värld för en stund.

Läste en av våra kära nollors blogg ikväll där det stod "Minns att jag pussade Favoritfadder (som dessutom var spiknykter hela kvällen).... borde be om ursäkt för det kanske..... xD" Tydligen var det mig han refererade till som favoritfadder. Bara det gör mig glad!

Fick en ny fråga idag att fundera på till imorgon. "Var känner du dig som mest trygg?"

Kommentarer
Postat av: mami

andas... du vet att det kommer att bli bra, det är en del av din andliga "tenta". Varför tror det alltid kommer in "rätt" människor i ditt liv när du behöver dem? :)

Ta reda på vad som händer, vad du behöver förbereda dig mentalt på, så kommer allt annat att ordna sig.



Ja, små ord kan båda få en att växa och att stjälpa.



Ett "brev" ett inlägg"... Det viktiga är att finna balansen inom dig. Så varken ett otrevligt brev får det otrevliga att bubbla upp eller vänliga ord får dig att flyga...

Balans är att inte vara i beroendeställning utan att man själv med sina egna "armar" balanserar på livet "rep". Ibland är det bara omöjligt, just för att "repet" blir för slagt eller för många knutar eller t,om så uppfransat att man helt enkelt inte törs gå längre... MEN det är i då i de svåra stunderna tryggheten finns i att ha en solid omgivning som stöttar en, som vet, som förstår, som har kärlek i överflöd och som kan bära över det svåraste, svartaste.... precis där du är nu!



Att ha vänner som är riktiga vänner... är lika kraftfullt som solen. Även om det är "mulet" så VET man att värmen finns där ändå!

Älskar dig<3

2011-02-08 @ 09:51:20
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: Johan

Haha, frånochmed nu är vi överens om att kemilärare är speciellt coola!



Låter spännande det där med brevet, hoppas inte det handlar om könssjukdomar!

2011-02-08 @ 20:15:02
URL: http://johanofsweden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0