En konstig känsla

Jag for hem från skolan, jag mådde konstigt. Känslan av att må illa utan att vara illmående, att känna ett tryck i huvudet utan att ha huvudvärk, att känna sig spyfärdig utan att vara nära att spy, att känslan av att svimma finns där men man svimmar inte. Att helt enkelt känna ett obeskriviligt obehag i kroppen, det händer mig ibland, det hände idag. Två gånger har det resluterat att jag har svimmat, oftast är det bara nära. Men när den där känslan har kommit, så försvinner den som inte.

Jag är en sån som inte tycker att det är alltför kul att ringa utan föredrar att skriva. Igår morse hade jag samlat kraft att äntligen ringa ett nödvändigt samtal, men då fick jag som svar att "återkommer imorgon." Dock ringde denna person upp på kvällen, så vissa saker har blivit klarare. Jag har nog inte riktigt tagit in det, har inte riktigt orkat. Jag tänkte att imorgon, då är det onsdag, då kan jag göra det. 

Det här inlägget lät rätt deprimernade men det var inte tanken. Jag mår bara fysiskt inte jätte bra
för tillfället och är trött. Ska ta och äta lite och sen lägga mig och vagga, då brukar det gå över :)

Everything must find its place
Find someone to fill the empty space

Kommentarer
Postat av: Thomas

Dagens bibelord: Du skall icke låsa in dig när du mår dåligt :P Önskar jag kunde gräva och hitta vägarna till dina tryckande känslor vännen. Letar och letar men hittar inte riktigt... Tycker om dig!

2011-02-22 @ 15:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0