Just rowing and rowing and rowing

Nu har vi äntligen skickat in den preliminära uppsatsen, vilket känns skönt. Nu behöver man inte tänka på att skriva det där på ett tag =)

Det var ett väldigt målande citat i tv-serien jag ser nu:
“It’s like you are in a boat. You’ve got this one oar over here and it’s just rowing and rowing and rowing. You know, furiously fuelled by everyone else’s expectations. And that’s never gonna stop,  but it’s kinda got you going around in circles. ‘Cause if you can’t to move forward, then you also have to row with the oar that represents how you see yourself.”
Being Erica S05E05

Kom på att jag har glömt att berätta och visa för er hur trevligt det var att jobba på Samvården förra veckan. Anledningen att jag ens skulle jobba den dagen var för att ordinarie personal hade julfest då. Dock kändes det inte alls hemskt att jobba när jag såg vad vi som jobbade fick:

Kycklingspett i olika smaker, potatissallad, stor sallad, cider, pepsi, ost, baguetter, vindruvor... MUMS!
Det är sådana här småsaker som får en att verkligen uppskatta en arbetsplats. Det var någon gång under sommaren också som vi i personalen blev bjudna på mat och/eller fika.

"Falska vänner - frågar aldrig om mat. Äkta vänner - är orsaken till att du aldrig har någon mat!"
Läste detta citat och jag tycker att det är så sant. Det finns vissa av mina vänner som nästan har dåligt samvete för att de alltid är här och äter. Men jag har absolut ingenting emot det! Jag tycker att det är trevligt att folk känner sig så bekväma här att de kan äta här, och jag gillar att äta tillsammans. Jag har inget emot att bjuda vänner på mat, även om det är de som ofta är orsaken till att jag inte har någon mat hemma ;)


Kommentarer
Postat av: mami

fniss... direkt jag läste första ordet på citatet, så förstod jag vart det kom ifrån! Gissa vart mina kommit ifrån? hahaha... Den är bara så bra, Being Erica <3

2011-12-15 @ 22:57:00
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0