Järvträsk-mys med hundar och katter

Hemma i skogen och det är som mysigt. Idag har jag och syster Erika varit hos fotograf Viktoria och blivit fotade lite, resultat kommer senare när hon har skicka bilderna till oss. Efter middagen tog vi en powernap, välbehövlig sådan.Mellan varven är valparna rätt söta, när de är lugna och inte lever rövare! =)

Ikväll tog vi ut katterna på en liten promenad i koppel, Dexter som i vanliga fall brukar tvärnita var väldigt nyfiken och framåt.

Spännande!!

Det går bättre och bättre för katterna att vara med hundarna. Dexter är fortfarande lite rädd för valparna, men tycker att Alva (tiken) går bra. Caesar tycker att det går väldigt bra med valparna (förutom när de är alltför busiga), medan Alva är lite läskig.


Ser ni någonting som sticker ut på denna bild, typ en liten kisse?

Dexter håller sig helst en liten bit längre ifrån de små liven. Han är större än dem, men ändå skeptisk.

Fick en trevlig kommentar för inte alls länge sedan, angående min blogg:
"Haha, de spelar ju väl ingen roll om jag känner dig eller inte? ;) Texten flyter på bra och jag slipper stanna vid stavfel och dö innifrån litegrann :p + att de är intressant!"

De ringde förresten från sjukhuset idag, och jag har fått två pass att jobba i början av september, det känns faktiskt jätte roligt! =)

Kommentarer
Postat av: Lina

Gud va söta dem va:)

2011-08-20 @ 17:46:13
URL: http://lillstintan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0