Uppskattning

Idag när jag kom till tanta stod det ett kuvert på hennes bord med mitt namn på. Jag öppnade och fan då detta:


"Tack Sofia! Du är fantastisk. Kram från "tanta"." Samt ett presentkort på kicks på 300 kr.

Visserligen vet jag ju att det är hennes man som har fixat detta, eftersom hon är för dement för att kunna göra det. Det kändes så bra att få de här, och att han formulerat dessa ord. Att få sådan bekrätfelse att det man gör faktiskt spelar roll! Ååh, jag blev verkligen berörd av detta.

Ikväll har jag hängt med några av mina kära nollepojkar - Jonny, Tommy och Jocke. Vi åt mat på Black Country Kitchen - uppe på Åhlens. Det är så grymt bra mat där, och ägaren är ju verkligen helt underbar. 
Efter det har vi hängt på megazone nästan två timmar. Spelat biljard och lite andra spel. Trevligt var det helt klart. Mina fina grabbar! :') Dock vare sjukt roligt när Tommy gick och skulle ta ut pengar. Han skulle ta ut 200 kr. När han kom tillbaka hade han en tår i ögonvrån men kunde ändå inte rå för att skratta åt sitt misslyckande. Han hade då 2000 kr i hundringar! En nolla för mycket hade råkat slinka med. Okej att det händer en gång, men han berättade att det är inte första gången det händer?! Så kass!! HAHA.

Imorgonbitti är det beachvolley som gäller och sedan praktik på kvällen.


Nu är det vår - nu behöver jag inte längre gå runt när jag ska gå hem utan kan gå denna väg!

Kommentarer
Postat av: mami

Du vet ju att det du gör för henne, betyder MER för hennes man. Du är en eftersänd gudagåva med ett hjärta av guld. För du gör saker som berör även henne. Sådant hon kan känna men inte längre uttrycka. DET är värt mer än ett presentkort. Men en mycket fin gest på hur mycket han uppskattar allt du gör som han inte klarar av. Du har verkligen ett hjärta av guldstoff som du delar med dig av till alla som vill ta emot <3

2011-04-15 @ 00:15:11
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: lovisa

vsg:D

2011-04-15 @ 07:39:00
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott.

2011-04-15 @ 08:18:37
URL: http://tiohundraarton.blogg.se/
Postat av: malin

på subway uti teknikens hus i luleå =)

2011-04-15 @ 09:59:14
URL: http://malingrankvist.blogspot.com/
Postat av: Jessica

Tusen tack för din fina kommentar!

2011-04-15 @ 11:17:50
URL: http://tiohundraarton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag har läst din blogg nu och som jag förstår det så har du (utan att dra upp för mycket för dig) blivit utsatt för misshandel av din pojkvän/sambo?! Jag har själv varit där och vet vad det innebär. Känns därför värmande på något vis att läsa din resa. Jag önskar dig all lycka!

2011-04-15 @ 11:25:38
URL: http://tiohundraarton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0