Järvträsk!

Ihelgen har jag varit hemma i Järvträsk, eller lördagen var jag i Arvidsjaur men. Det är alltid lika kul att få komma hem, och Dexter verkar också gilla att vara i Järvträsk. Åkte till Skeå i torsdags och spenderade kvällen hos Krille, bakade scones och drack te :) Sen bar det av hemåt, nästan alla sov när jag kom hem. Christinas dvärghamster Piffi hade de inte hunnit bära upp än och Dexter såg henne. Fast han var snäll, väldigt nyfiken men försökte inte he in nå klor i buren som tur var.


Fredagen bestod stor del av dagen av att göra klar Pärs 20årspresent. Till middag åt vi fisk - Röding, Öring och Sik! MUMS! Även min extra-pappa Hans kom förbi på middag. Så det var jättemysigt!



Delar av mästerverket! Hade med bilder med text till bilderna, gamla sms Pär skickat åt mig, små rim jag skrev och lite ordspråk i boken. Sen även några sidor längst bak där folk fick skriva hälsningar! Jag blev då nöjd ;)

Sen lördag då, då bar det av till Arvidsjaur och party. Åt god middag och grattade Pär innan det blev toxic. Det märktes att det var säsongspremiär, det var nästan lite väl mycket folk på det där lilla dansgolvet. Man har kanske börjat bli lite kräsen nu när man är van Umeås stora dansgolv ;p Men det var ändå jättekul, hann träffa många gamla kompisar och bekantingar så jag är nöjd!
Söndag var det missionsauktion i byan i Järvträsk. Egentligen kan man säga att det är ett lotteri. Det var inte så jättemycket folk men det var väldigt många vinster. Jag fick med mig 4 saker därifrån iaf (dock vann jag bara två själv) - hembakad sirapslimpa, trattkantareller, en jättefin tavla mamma slängde ihop just innan vi skulle dit och nå örhängen mamma har gjort. Bjöd familjen + farmor på middag och sen var det bara att packa sig iväg till Umeå igen. Synd att tiden ska gå så fruktansvärt fort när man är hemma! Fast när jag kom in i lägenheten tyckte jag ändå att det var lite skönt faktiskt. Tur jag trivs både här och hemma :)


Fick vara med på operation förra veckan och då var man tvungen se ut såhär! ;p

Nej nu är det dags för idol! Ska nog göra i ordning ett fotbad till mig själv i första pausen, mina fötter är mer lik isbitar nu än fötter, iaf om man känner på dem! Huvva.

Kommentarer
Postat av: mami

Det är jätteroligt när du kommer och "lite" skönt... när du far... för det blir så rörigt ;)



Längtar ändå tills nästa gång jag ser dig min prinsessa!



Puss!

2010-09-28 @ 07:12:59
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0