Helgerna går snabbt.

Praktik på natten var inte alls farligt. Jag var piggare än vad jag varit på dagen, inte nära att somna en enda gång. Tiden gick snabbt trots att det nästan inte fanns någonting att göra, dom sa att det där var en av de lugnaste nätterna på länge. Visserligen ska man väl vara glad när patienterna mår bra och inte behöver så mycket hjälp. Framemot morgonen fick jag ta ett blodprov, någonting som jag inte har övat mycket alls sista tiden - men det gick ovanligt bra! Man får verkligen en liten egoboost när det går så bra.

Fredagen var jag på inflyttnings"fest" hos Jennifer och hennes kompis. Vi åt tacos och efterrätt, spelade spel - alias, någon musiktävling och på spåret. Det var en allmänt trevlig kväll, jag har saknat att bara vara ett kompisgäng och spela spel, så som det var när man bodde hemma!
Lördag började på IKSU med solarium och beachvolleyboll. Sedan for jag och Nicklas a.k.a. Quasimodo (nej han har ingen puckel men han ringer alltid, skriver aldrig sms, Quasimodo = ringaren) till Vännäsby och grattade Feffos brukare som fyllde år :)

Och jag åt en . . . . pizza ;)

Efter middagen for vi tillbaka till Umeå så Feffo skulle få jobba färdigt ifred. Kvällen bestod av en långpromenad runt berghem och sen deeptalk till klockan var sängdags.


Hann även vara förbi på stan och impulshandla nå skor. Nu måste man bara vänta tills praktiken är över så man får börja använda såna skor igen ;)

Idag har jag städat så att man törs släppa in folk i lägenheten igen. Väntar på att Idah, Sankie och Nicklas ska komma hit så blir det lite Canasta - myspys!

Det är nästan skrämmande hur bra vissa människor är på att analysera en. Jag har alltid sett mig själv som ganska öppen, till viss del är jag väl det. Men jag berättar inte allt, och allvarliga saker kan jag berätta om på ett skämtsamt sätt. Jag säger inte att saker och ting är jobbigt, till viss del för att jag inte känner att det är så jobbigt. Och varför känner jag inte att det är jobbigt? För att jag alltid gör saker, så jag hinner aldrig tänka efter. "Sätt dig ner och reflektera över vad du gjort under dagen/veckan." Nej, det gör jag aldrig, jag vet inte om jag orkar det heller. Som jag fick höra i somras "Du har mvg i att ta hand om andra, men jag vet inte ens om jag kan ge dig g i att ta hand om dig själv."

Wellwell, nu har Idah, Sankie och Nicklas varit här ikväll och vi har spelat Canasta. Man blir verkligen aldrig less det spelet! =) Nicklas var tvungen fara direkt vi spelat klart, men Idah och Sankie stannade drygt en timme, vi gjorde inget vettigt utan satt bara och tjollrade - hur trevligt som helst! Och Nikkie och Dexter höll på som vanligt, Nikkie morrade :p Undra hur det kommer bli när Dexter blivit kastrerad egentligen. Förhoppningsvis lär det vara mycket bättre då, när han inte luktar man! ;p

Avslutar väl med lite kattbilder, som vanligt. Är mest bilder på dom, eftersom det är dom som är mitt liv :)


Så här sover vi ofta på natten, jag i princip på tjockisens tassar och hennes huvud på mitt huvud. Myyyys!


Dexter, helt slut efter att ha lekt med laserpekaren!


En upp-och-ner vänd tjockis med återigen gröna ögon.


Thelma låg och myste i klösträdet idag. Söt-ungen!

Kommentarer
Postat av: mami

Naw....

Puss

2010-10-11 @ 09:45:51
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0