Teori och praktik

Nu är jag hemma i Järvträsk, och skönt känns det. Förvisso är det snö på marken, vilket inte är lika coolt, men att få komma hem till familjen. Att man inte uppskattar det mer när man bor hemma.

Jag har tänkt på en sak. Hur människor kan vara helt rätt i teorin men det stämmer inte i praktiken och vice versa. Det jag menar är t.ex. att i teorin kan en person kännas helt rätt för en. Allt stämmer. Men sen i praktiken, när man träffas, hur det känns när man är med varandra, då "klickar" det inte så som man vill. Men man försöker att intala sig att det gör det, för att i teorin är det rätt. Sen kan det vara tvärtom också. Personen i fråga kan vara helt fel i teroin, det ska inte stämma. Men när man träffas så känns det helt rätt, nästan för bra. Nu menar jag inte bara en partner, utan alla människor man kommer i kontakt med. Så många gånger jag har fått höra att "men varför umgås du med han/hon egentligen?" Man kan inte bestämma vem man connectar med, you just do.
Skulle kunna ha en lång utläggningen om detta, men kanske kommer tillbaka till det. Nu ska jag gå och se Gossip Girl med Erika =)



Såg Vampire Diaries för en liten stund sen. Inte nog med att serien är sjukt bra, även musiken i den är det!

Kommentarer
Postat av: Emma

serien är helt beroendeframkallande. Tyvärr är böckerna inte i närheten av lika bra.

2010-10-31 @ 12:16:23
URL: http://emmapemmas.webblogg.se/
Postat av: janina

sv: Tack snälla du! :)

2010-10-31 @ 17:56:39
URL: http://dennajanina.blogg.se/
Postat av: En

Jag kunde inte skrivit det bättre själv. De gånger man till 110% klickar med någon (som kompis eller ej) så blir man så glad att man inte vet vart man ska ta vägen. När man känner ända nerifrån tårna att allt bara flyter.

Underbar känsla

2010-11-03 @ 13:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0