Samvården byebye

Igår var en lika hektisk dag som dagen innan. Hade slutbedömning på samvården, och de sa så bra saker att jag ville nästan gråta. Den här praktiken har jag verkligen engagerat mig och velat lära mig, det har varit så sjukt roligt och lärorikt. Och personalen där är så snälla! En annan sak där var att det kändes aldrig som man blev nedvärderad där. Där jag var förra gången kändes det som man blev det ibland, fastän de visste varför. Nej jag orkar inte stå lika länge som andra människor osv. Huvudhandledaren sa även efter att "Du är verkligen en positiv människa fastän du har så ont och såna besvär. Det märks inte alls på dig, du är verkligen en förebild." Det värmde verkligen i hjärtat!
Väl hemma igår så spenderade jag kvällen med att göra en tårta! Hade även tänkt tvätta men blev bara en tvätt eftersom att jag inte är så smart. Var så säker på att jag skrivit tvätttid på kvällen men hade tydligen skrivit på dagen. Så jag hade tagit någon annans tvätttid som inte var så glad på mig berättade en liten lapp han hade skrivit "Ge fan i att ta min tvätttid!" Men sprang in i honom nere i tvättstugan sen och bad om ursäkt. Hur tankspridd får man vara egentligen?! Well tårtan, måste säga att det var några av dom fulaste rosor jag gjort, men det är ingen annan som märker skillnad så :)


Efter att ha fått skjuts med tårtan till sjukan så däckade jag i princip. Lyckades få iväg nå sms jag inte alls minns att jag skrev. Men det var skönt sova i en nybäddad säng. Och det känns faktiskt skillnad med ett satinlakan istället för ett vanligt bomulls :)


Idag var det jätte lugnt på praktiken. Var nästan inga patienter inne så det var sjukt lite att göra. Men sen bjöd vi studenter på fika. Vi hade fixat ett kort, och jag tyckte att vi skulle rimma så att så blev det också ;) Konstigt nog blev alla glada över fikat, haha. När vi tackade för dagen så kom sjuksköterskan jag gått med några dagar och nu sista dagen fram till mig och gav mig en varm och go kram. Då ville jag typ gråta på riktigt. Och hon sa också massa snälla saker. Vi hade lite deeptalk där en kväll så vi fick lite connection.


Efter praktiken idag har jag inte gjort någonting, bara tagit det lugnt. Gud vad skönt det varit! Men nu är klockan lite drygt halv6 och magen kurrar. Blir väl en sån där ambitiös middag idag, pulverpotatismos och köttbullar.

Kommentarer
Postat av: Anna Eklund

orkar bara skriva puss!

2010-10-14 @ 23:45:52
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0