En snäll tjockis

Den här veckan har varit fullt upp redan, och den är planerad att fortsätta vara lika fullt upp.
Måndag. Jobb 7-16.30. Sen var jag med tanta till Ica Maxi och köpte jeansleggings åt henne. Hennes man vill att hon ska ha jeans, men man märker hur besvärligt hon tycker det är när det är tajt. Hon har endast två par mjukisbyxor, som dessutom inte är särskilt fina. Så då tänkte jag - varför inte jeansleggings?
Tisdag. Blev en heldag idag också - skola, lunch för att säga hejdå till Elin som flyttar till Uganda i ett år. Alltså, flytta till Uganda?! Sen for jag och var med min tanta ett tag, fixade fransk manikyr på henne igen. Hur lätt är det att få en dement tant att hålla still händerna medan nagellacket torkar? Sen jobbat ikväll 16.15-21.15.
Onsdag. Skola som hela dagen. Sen blir det kanske fika på stan med Sanna, vi pratade iaf om det men vet inte ännu om det blir av. Sen vill Kim fara och bowla, bara så han får vinna. Nej, jag är inge bra på att bowla, och är inte nog uthållig för att orka alltför länge ;)
Torsdag. Skola på förmiddagen. Direkt vidare till tanta, hennes son och barnbarn ska komma dit åsså ska vi baka tillsammans. Sen avslutas dagen med jobb 15.45-20.45.
Fredag. Möte på morgonen, skola på förmiddagen. Sen fixa lite för kvällen för då är man bjuden på fest hos Roger som fyller gammal då. Åldern ska vi kanske inte prata högt om? ;)
Sen lördag och söndag har jag faktiskt ingen plan för ännu, förutom att skriva vfu-uppgiften, eftersom jag inte lär ha tid med det innan.

Varför har både vampire diaries och gossip girl tagit paus i en vecka?! Ja, vänta en vecka extra känns faktiskt lite tungt just nu. Jag som väntat!! 

Jag skulle bli en bra författare, eller kanske en bra berättare. Jag är väldigt bra på att berätta saker, även saker om mitt eget liv som egentligen är jobbiga. Men jag berättar dem som om det vore en annan, jag målar upp en bild - av faktan.


Nu när jag kom hem kände tjockisen tydligen för att vara snäll - så hon tvättade Thelma lite.


Söt-Dexter sover upp och ner. Dock vaknade han när fotolampan från min mobil lyste ;p

Det är egentligen lite skrämmande hur lätt det är att bli manipulerad.
Hur man kan tro att man känner någon men sen visar det sig vara långt från sanningen.
Man tror länge på lögnen, för att man vill tro på den.
Lögnen är  fin, men inte verklig.
Det fungerar ett tag.
Det fungerar aldrig i längden.

Kommentarer
Postat av: malin

Hahah, nu vet inte jag om jag gör rätt i att svara tillbaka på din blogg, jag fattar ingenting när det gäller min blogg egentligen. rätt ny på det här:)



på torsdag har jag förhoppningsvis blivit lite klokare på vad precis det är jag vill göra, så då ska jag berätta för dig!;)

2010-10-20 @ 02:10:52
URL: http://malingrankvist.blogspot.com/
Postat av: mami

Fullt upp! Ska gå och bidra med min del nu om jag har något mejl! "Tur" har din bok på g... du kanske de "milen" för att kunna fullfölja den.

För titeln handlar ju egentligen om dig.



Man kan aldrig fullt ut känna en människa, därför måste man göra ett medvetet val; att lita eller misstro... Ibland göra dyrköpta erfarenheter...



"Men bättre tro gott om alla än att gå tro att hela världen är ond och bara ute efter att förgöra mig!"



Älskar dig prinsessa!

2010-10-20 @ 08:58:00
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

förstår dom sista orden skrämmande mycket..

2010-10-22 @ 17:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0