Kille nr 1 eller nr 2?

Vi säger att du söker ett förhållande, du pratar med 2 killar,
Kille nr 1 är badguy och han är svårflörtad, får mkt komplimanger från tjejer osv. Har inte visat så jätte stort intresse för dig än, utan ger dig mer dubbla budskap. Du vet att han inte är nå bra för dig.
Kille nr 2 är den snälla typen, även han får mkt komplimanger
från tjejer, han säger att du e söt, skickar gulliga sms. pratar
mer seriöst, typ frågar om din familj osv, Du vet han e bra för dig
vem väljer du? nr 1 eller 2? varför?
Vi säger att du söker ett förhållande, du pratar med 2 killar, 
Kille nr 1 är badguy och han är svårflörtad, får mkt komplimanger från tjejer osv. Har inte visat så jätte stort intresse för dig än, utan ger dig mer dubbla budskap. Du vet att han inte är nå bra för dig.
Kille nr 2 är den snälla typen, även han får mkt komplimanger från tjejer, han säger att du e söt, skickar gulliga sms. pratar mer seriöst, typ frågar om din familj osv, Du vet han e bra för dig
vem väljer du? nr 1 eller 2? varför?

Fick precis den här frågan av en kompis, vilket fick mig att vilja utveckla det. Jag är helt klart en sån som gillar nr 2 -den snälla och trygga. Jag gillar inte alls typ nr 1, som man t.o.m. måste kämpa bara för att få dennes uppmärksamhet. Kille nr 1 är ofta jättesociala i början, för att vinna ens uppmärksamhet. När de sedan fått en att bli intresserad då blir de ganska off, förutom när man ses då är det underbart! Dubbla budskap helt enkelt. Man blir osäker på sig själv, om man verkligen duger. "Varför duger jag bara när han är med mig?" I teorin kan kille nr 1 ibland vara rätt bra, inte alls jättedålig för en, men ändå det där med dubbla budskap. Jag orkar inte sånt, jag stänger ganska snabbt av när det börjar bli så. Dock säger jag väl inte alltid nej de gånger när en sån kille väl vill vara med mig, eller när han faktiskt är social, fast jag stänger nog oftast av känslomässigt mot en sådan.
Kille nr 2 däremot, kanske ibland kan verka lite tråkig för omvärlden. Han kan ibland vara nästan blyg, inte säga så mycket, verkar nästan "obrydd", visar inget tecken på svartsjuka. Fast man känner att denna bryr sig, frågar om ens familj, vill veta saker om en osv. Snäll och trygg. Man vet vars man har en sån kille, man är inte orolig att han ska flänga runt och vara med någon annan mitt i alltihop. Och jag älskar att få gulliga sms, det blir aldrig för mycket! Även om det är bara av kompisar, I totally love it!

Han som skrev det här sa att han frågat många tjejer samma sak, och att han oftare får svaret att de gillar nr 1. För mig känns det bara befängt, men många är kanske så. "Människan vill ha det man inte kan få."

På tal om gulliga sms, fick ett mail häromdagen från en kompis. Ett långt mail med rubrik "skönhetsboost". Jag blev så glad av det mailet, dels alla saker som stod men även att någon orkar skriva ett sånt mail. Än en gång, engagemang! Även om det är från kompisar så gillar jag det, det visar att man bryr sig. Jag försöker själv ofta visa engagemang mot dem jag bryr mig om, så gott det går. En annan kompis sa att han berättat för en tjej han träffade om hur han gillade att jag kunde skriva ett sms direkt vi träffats om hur trevligt det var att ses. Jag hade inte tänkt på att jag ens gör så, men det gör jag kanske. Och det är kul att höra att andra kan bli glad av det man gör!

Nej nu är det hög tid för sängen. Tycker katterna också ;)


Gamlingarna brukar inte ligga så där nära varandra, men tidigare idag gjorde de det!


Tjockisen kom nyss och la sig bredvid mitt face, tar det som en pik att hon vill att jag ska lägga bort datorn nu. Så här mysigt är det (ja, jag tog bilden och la in på datorn bara för att göra er avis på hur mysigt vi har det) ;)

Kommentarer
Postat av: mami

Hjärtat..."teorietiskt" så ska man välja den nr.2 för de har bättre självkänsla och har inte behov att söka bekräftelse från andra hela tiden. Bara för en människa verkar "tyst och tråkig" innebär inte att det är det. De kanske bara behöver längre tid, eftersom de först observerar en människa innan de öppnar upp. Alla är olika och allt beror på vilka erfarenheter vi har.



Din älskade pappa tillhörde verkligen nr. 2 och jag kan inte tänka mig någon bättre man/pappa/människa att leva med! Lugn, trygg, accepterande, absolut ALDRIG kontrollerande eller svartsjuk!!!



Men alla människor behöver känna sig bekräftade, det behöver inte bara vara i en kärleksrelation, utan vänskap betyder också mycket. Eller varför inte en gosig "tjockis" som kommer och säger; TACK för att du inte övergav mig!

Kärleken är det som får oss att må bra oavsett det är människor eller djur. Fördelen med djur är att de verkligen ger vilkorslös kärlek. Något vi människor borde lära oss av. Att ge utan att förvänta oss något tillbaka. Därför ju mer vi ger, desto mer fylls våra kärleksförråd på... Men håller vi den till oss själva så sinar källan.... Universum lag... eller som en präst sa i en predikan för över 20 år sen; Gud kan aldrig fylla på ett fullt kylskåp!



Älskar dig! <3

2010-11-24 @ 10:35:02
URL: http://annasdrom.blogg.se/
Postat av: rebeckali

Haha ja jag förstår att de blev rätt paff. Jag kollade upp ipadressen och de va ju från Umeå och jag känner ingen i umeå (bara mina nära vänner som jag känner utan och innan) och ioch med att du skrev: jag vet knappt vem du är, så vet man ju de som endå vem den andra är. Jag känner simon och jag vet att ni känner varandra så då frågade jag honom om de där stämde in på dig, gick in på din blogg och kollade och var de "ledsnare" inlägg för 5 månader sen så då frågade jag honom. Tänkte att du visste att jag kände honom eller nåt sånt så de va därför du kommenterade och därför jag hade en aning att de va du, om du fattar :)



Jag umgicks med Catrin för nåt årsen men blir inte alls mycket nu, tyvärr. Kanske henne du menar? Ja och dina ord värme somsagt:)!

2010-11-24 @ 15:50:43
URL: http://rebeckali.devote.se
Postat av: fia

Håller med dig.. Jag tar då hellre också 2! ;D

2010-11-24 @ 18:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0