Modell för en dag

Hemma, hemma, hemma! Det är skönt att vara hemma i Järvträsk! I fredags när jag kom hem åt vi hemmagjort pizza, gott som alltid och hungrig var jag så fick i mig två stycken. Sen på kvällen for jag och Erika till Arvidsjaur någon timme på nå partajande. Det var rätt tungt att köra hem sen, var jättetrött!

Igår fick jag känna mig fin, var "modell för en dag" hos Viktoria, och hon tar så sjukt fina bilder. Vi lekte mycket med speglar också, det blir så fräna bilder då =) Jag har varit och blivit fotad hos Viktoria förut en gång, och man märker att hon har växt jättemycket som fotograf sen sist. Det är så kul att se att det går så bra för en kompis. Sen har hon ju ungefär världens sötaste unge. När jag ska ha barn vill jag ha en som är som Theodor, han är så enkel. Dolar runt för sig själv, när han blir sur håller det inte i sig mer än 5sek, och sjukt söt!
Sen var det dags för årets älgfest, en byafest här i Järvträsk. Jag hade nästan glömt hur roliga såna fester är, det är så mysigt, alla känner alla.
Efter älgfesten spelade jag, Erika och Christina kort och sen spelade jag och Christina heroes of might and magic 3. Ni som har spelat det vet att man turas som om att göra sina drag. Efter ett tag var Christina jätteseg, rentutav sjukt seg. När hon inte svarade när jag ringde förstod jag vad som hade hänt, hon hade somnat vid datorn.
Gick och la mig, men då kom mamma och kröp ner i sängen med mig. Jag vet inte ens hur länge vi låg och pratade, men det var då drygt en timme. Det är mysigt att ligga och prata sådär på kvällen :')

Idag ska vi fira syster Evelina som fyller 19år idag, Grattis!

Lägger väl ut några bilderna från fotograferingen här, fast alla finns ju på facebook. Är svårt att bestämma sig vilken man tycker bäst om när alla är så fina ;D






Kommentarer
Postat av: mami

hahaha... kl. var 02.15 när jag lämnade din säng...

Sen steg jag upp före 08.00... allt för att få klart Evelinas present...

Men det är alltid härligt när du kommer hem <3

Bilderna blev jättefina :)

Puss <3

2010-11-21 @ 12:57:54
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0