Dexter uppdatering.

Dexter må vara söt men gud vad jobbig han är just nu. Hade skrivit ett rätt långt inlägg men då kom han och hoppade på tangenterna så allt försvann. Och han lär väl säkert göra det igen för han är på datorn hela tiden, förmodligen för att det låter så roligt i tangenterna när man skriver.
Här är en bild för han i början av hans vistelse här (förra veckan).
Dexter är hur söt som helst men verkligen inte smidig! Senast imorse tror jag det var så skulle han hoppa upp i klösträdet men tog sig inte riktigt så han hängde bara där och tog sig ingenstans. Höll fast sig med sina små framtassar och dinglade med resten av kroppen. Tur att jag har bra reflexer så att jag var och fångade upp honom när han föll ;)

Igår vad han busig med Thelma, och tydligen hade han gjort samma sak mot tjockisen när Ardi var hemma. Thelma satt ovanpå det nedersta "huset" i vårat klösträd (kolla bilden nedanför) och Dexter var i det nedersta huset. Thelma var lite halvbusig så hon viftade för fullt på svansen och det såg Dexter. Så han stack ut huvudet och tassen genom något av hålen på huset och attackerade Thelmas svans. HAHAHA, det såg så kul ut :')
Idag har han misshandlat mig och inte bara lite. Jag har badat honom för första gången här nu, och behöver jag ens säga att han inte gillade det? Han försökte dra sig uppöver min axel och smita iväg så har rivmärken som heter duga.
Syns väl inte såå bra på bild men man ser då.

Men han är iaf söt ändå, och tur är väl det ;)

Han gillade inte att vara blöt. Försökte blåsa hans päls lite men han blev ju inte helt torr då :)

Men de kommer då bättre och bättre överens, våra bäbisar :')

Han lär nog bli stor lillkillen. Han har gått upp 400gr sen vi hämtade honom i tisdags förra veckan ;)

Vi har även hunnit prova vara ut med han i kopplet. Men han har inte riktigt börjat förstå att man ska gå framåt och inte bara ligga och lukta på gräset. Förhoppningsvis lär han sig. Däremot Thelma tyckte att det var jättespännande att vara ute!

Kommentarer
Postat av: Idah

Haha meeen lille gullungen! Vi ska fara å kika på en kattunge på onsdag :]

2010-05-20 @ 16:01:26
URL: http://idahperman.blogg.se/
Postat av: Idah

Sv: ja vi ska kika på nikkie :)

2010-05-22 @ 10:17:04
URL: http://idahperman.blogg.se/
Postat av: Lina

Jo de verkar så:) bli de inge speciellt innan dess så flyttar ja dit:D

2010-05-23 @ 17:26:56
URL: http://lillstintan.blogg.se/
Postat av: Idah

Sv: Joo det är ju det :) men det känns inte så länge faktiskt. Nog för jag minns typ inte tiden före det var vi. Ja men jag håller faktiskt med dig i det där att de ser lite arga eller elaka ut när det är mörka i ansiktet. Tänkte på de tnär jag kollade runt :)

2010-05-23 @ 21:05:00
URL: http://idahperman.blogg.se/
Postat av: Idah

Sv: nej verkligen inte.. haha men gud det var då värre än vad jag hittade. det konstigt måste ha vart en snorkel :P haha

2010-05-24 @ 09:22:03
URL: http://idahperman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0