Bingolotto ikväll

Jag är verkligen en periodare, med det mesta. För ett tag sen uppdaterade jag bloggen flera gånger per dag, nu är det max en gång per dag. Samma sak med mat. Ibland tycker jag att allt är jättegott och småäter nu som då. Sen ibland har jag perioder då jag inte är sugen på någonting, ingenting är riktigt gott och hungern finns inte riktigt. När jag väl äter så är det för att jag vet att jag måste. Nu har jag en sån period, jag har ätit väldigt dåligt. Nu igår och iförrgår åt jag endast en gång på dagen båda dagarna. Idag har jag ännu inte ätit, men ska iväg på max med några på ett tag så då ska jag då äta.

Jag vaknade 11.50 idag, tio minuter innan väckarklockan skulle ringa. Det är så skönt när det blir så! Såg på mobilen att de ringt 7 gånger från jobbet!! Tydligen hade någon skrivit upp att jag skulle jobba idag, fast det har ingen frågat mig. Jag har ingen aning hur det kunde bli ett sånt missförstånd. Det kändes lite jobbigt, som att det var mitt fel. Men jag har verkligen inte blivit tillfrågad.

Igår var det ju party igen, fast jag var grymt otaggad! Fast det är ju som vanligt väldigt trevligt att umgås med vänner. Vi drog på corona just före kl 23 och det var i princip dött där! Fast det gick rätt snabbt efter att vi kommit dit som stället fylldes och sen var det nästan för mycket folk där! Ibland när man går ut tycker jag det blir för mycket, man måste knuffas på dansgolvet och man hör inte vad någon annan säger trots att man skriker. Jag var då sjukt nöjd över min outfit igår! Hade den blåa klänningen från tradera, fixade smink och hår i drygt 1,5timme så det var sjukt snyggt (enligt mig åtminstone). Tog bara någon dålig mobilbild så man ser inte riktigt men:



Ikväll blir vi som sagt några som ska på max och äta middag (frukost-lunch-middag för mig), sen ska jag och Elin spela bingolotto! Lite nostalgi! När jag var liten spelade jag ofta bingolotto hos mormor, och ja.. Bingolotto är verkligen någonting jag förknippar starkt med henne. Jag minns hur man satt där med sin "duttare" och hur kul man tyckte att det var. Jag vann rätt ofta 500kr när jag var liten också, så det var ju ett klirr i kassan. Och nu är det snart jul, då tänker man också på mormor. Det är lite tomt utan henne på julen, jag saknar henne verkligen. Mormor var alltid en trygghet, jag hade till och med ett eget rum där när jag var liten. Jag älskade att vara med mormor! Sen när jag blev äldre och for till henne var det fortfarande mycket trevligt, tryggt, fast på ett annat sätt. Det fanns ingenting man inte kunde prata om med henne. Sex, droger, alkohol.. Det gick att prata om allt.

Det här blir ett långt inlägg! Men det finns så mycket jag vill berätta. Som att igår hittade jag Simons syster Lisas blogg, och läste några saker som gjorde mig så sjukt glad. Ja, jag blir kanske lätt glad, men då må så vara. Skitsöt tjej i alla fall!
21 november.
"Jag har inte gjort så överdrivet mycket. Utan det har varit läxa och sånt, sen fick familjen ett besök av Simons "sjuksköterska" Sofa ifrån Umeå. Världens trevligaste tjej vill jag lova. Har aldrig träffat henne men jag ahr hört så mycket om henne, men snacka om en trevlig tjej!"
22 november.
"När jag kom hem från skolan var det spelturnering  här hemma som gällde... Vad har hänt med min familj? mamma Simon och Sofia satt och spela  sälskapspel  länge så länge länge.. Tillslut blev jag också indragen i spelturneringen."
18 december.
"Sen har Sofia (mer känt som sjuksköterskan) vart i Burträsk hos Simon, och jag har sagt det förr och jag säger det igen, att hon är en av de härligaste tjejerna jag har träffat, och dialekten med grovt Ö gör ju hon bara härligare!"

"Fake it 'til you make it." Efter i somras så har jag fejkat att jag mår bra, jag har sagt till alla att det är lugnt, jag har låtsas som att jag mår väldigt bra. Jag tror att jag varit så bra på att fejka att jag även lurat mig själv. För det känns verkligen som att jag mår väldigt bra, och inte har några problem alls med det som varit. Men ibland inser jag att jag inte klarar av att göra vissa saker, kanske på grund av allt som hänt? Jag tror att någonstans där under så ligger allt fortfarande och skaver. Jag har länge velat hur jag ska göra, men nu har jag tackat ja till grupp. Jag bestämde till slut att om jag inte skulle prova det så skulle jag hela mitt liv undra om det hade gjort skillnad. Fastän det känns rätt drygt nu, dels att behöva göra det, blotta sig igen och dels att jag inte riktigt känner att jag har tid. Förhoppningsvis kommer det att vara värt det, förhoppningsvis kommer jag att lyfta upp till ytan det som finns där under någonstans och svider. För att ärligt talat vet jag inte själv vad det är som är problemet. Och jag kan inte säga varför jag mår dåligt, eller att jag ens mår dåligt för den delen.

"Sofia jag vet att du är öppen, du går in i varje förhållande med hjärta och själ och du bjuder verkligen på dig själv som människa. Man får inte en docka utan man får en vän, okonstlad, rolig, galen, fantastiskt på alla sätt och vis och med sår som format dig och som ligger under och svider."

Are you lost, where you are?
Can you find your way when you're so far?
Do you fear, where you are?

Kommentarer
Postat av: mami

Ja, vissa saker ÄR mormor, som ex bingolotto.

Det är skönt att känna sig älskad, men grunden för dig är att kunna älska dig själv fullt ut, utan andras försäkran att du är älskvärd.



Det sägs ju att det behövs 99 personer att bygga upp det endast en har rivit ner...



Kanske är det just så, att du behöver bygga upp allt igen... just för att en enda rivit ner dig till grunden och du behöver tid, att fundera ut vilka bitar du ska återinföra och vilka som behöver förstärkas.



Håll borta fakta och plocka in dina känslor...

Ett sår som varar kan man aldrig få att läka bara med ett plåster. Man måste rensa inifrån och ut och det lämnar alltid ett ärr!



Men det ärret talar också om att man genomgått något som gett en starka erfarenheter av livet!

Var inte rädd för det ärret!



Älskar dig prinsessa!

Längtar efter att du ska komma HEM!

<3

2010-12-20 @ 08:41:21
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0