An evening with Feffo!

Kvällen med Feffo var bättre än förväntat! Okej, det där lät hårt mot Feffo, men jag hade verkligen inte förväntat mig att ha träningsvärk i magen av allt skrattande, och dessutom en ömmande rumpa (tack vare att ha åkt på pakethållaren) som verkligen inte vill att jag ska fortsätta sitta i soffan nu längre. 
Dagens kommentar à la Feffo:
"Men Sofia, vi kan ha sex med varandra, öva you know."
Okej, kanske inte just de orden men jag höll då på kissa på mig av skratt. Samtalsämnena ikväll har verkligen spårat, allt från hur man ska klä sig snyggt och vilka som är lätta att styla snyggt, snygga tjejer och killar, hur het Ryan i O.C är, och alla de mest konstiga sex-samtal ever. När man påbörjar en mening med "påtal om kukar.." så är det kanske inte så bra?
Anyway, det har varit great, och jag förstår verkligen varför jag vill ha Feffo som min vän!

Shit nu måste jag ju röra på fläsket, hela vägen till sängen! Hur nu det ska gå? Jag kommer måsta böja mig mitt mellan sofforna för att få ut sladden till datorn, sedan bära denna tunga mackapär hela vägen till sängen för att koppla in den i ett uttag där. Sen kommer jag måsta plocka upp Ralf från golvet (eftersom Ardi slängde ner han innan han for härifrån) så att jag har min vanliga natt-kram-kompis by my side! Nej nu tjollrar jag ju mer än nödvändigt, dags att sussa.

Sweet dreams!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0