Dags för jobb.

Nu ska jag alldeles strax iväg och jobba. Kul att jag ska sova på soffan på jobbet ikväll? Men det blir för dyrt att köra hem, plus att jag hinner inte sova tillräckligt mycket om jag ska köra fram och tillbaka. Imorn slutar jag jobba tolv, så om det händer nå vettigt imorn så, hör av er? ;)
Nu är jag inte ledig förrän om en vecka. Jobbar varje dag i en vecka, sen ledig lördag sen börjar jag om igen. Jag fattar inte hur jag ska orka leva, haha. Men samtidigt, jag jobbar hellre än att inte göra någonting. Igår gjorde jag ingenting vettigt alls, och då hade jag hellre jobbat faktiskt. Jag kommer vara rik efter sommaren! (ett litet tag iaf)

Alltså jag är inte så bra på bloggdesign, jag får inte min header att bli rätt size. Det enda som ändras när jag försöker ändra bildens storlek är att hela sidans storlek förändras. Vad gör jag för fel? Ingen som kan hjälpa mig att få in denna bild som header?

Var för övrigt en kille jag hittade på lunar som gjort denna åt mig, thx =)

Ikväll lär jag ha ganska tråkigt efter att jag har slutat arbete, så skriv sms?

Kommentarer
Postat av: Hemlig beundrare

Hej. Har länge velat säga detta till dej, men har ej vågat. Nu har jag tagit mig mod till att uttrycka mina känslor för dej. Jag gillar dig skarpt. Mycket. Supermycket. Puss i miljoner. KRAM hemlig beudrare

2009-06-19 @ 21:51:04
Postat av: anonym

HAHAHA! hemlig beundrade, jovisst..

2009-06-23 @ 20:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0