Jag ser det snöar.

Sen igårkväll har det kommit relativt mycket snö här i Umeå. Egentligen är det ju precis så jag sagt att jag velat ha det, att det bara pang boom ska vara snö. Meeen, det hade gärna fått dröja några dagar till :p Går ju som inte att cykla när man ska någerst nu.

Sitter på mb nu och försöker plugga lite men motivationen = 0. Fick iaf höra att jag fått paketet från emmagjort.se idag, så nu har jag som fixat alla julklappar! :D Dock måste jag fixa "finliret" lite när jag kommer hem till Järvträsk =)

Nu är det inte länge kvar tills jag är hemma, och sen kommer det vara två snabba och roliga veckor. De ringde t.o.m. från Boliden och undrade om jag ville jobba 23/12, och jag säger inte nej till jobb. på lördag verkar det iaf som att det blir utgång i Arvidsjaur med åtminstone Pär, wiiie! :D Och söndag ska jag och Ardi (och säkert fler, haha) agera fan-club till mami som ska sjunga sina låtar på gudstjänsten kl11 i Arvidsjaur. Njäe, jag behöver ju inte skriva upp allt jag ska göra när jag är hemma, dels är det jobbigt läsa för mkt och dels så kan planer snabbt ändras =)

Dagens tips: http://www.expertbild.se/sections/cardscalendars/cardsv2/ . Man gör sina egna julkort och får de utskrivna vid närmsta expertbutik, himla smart grej! =)


Aaah, jag tror verkligen att det hade varit väldigt härligt med ett sånt här fotbad (Clas Ohlson, 199:-).

Kommentarer
Postat av: Matilda

Haha, jag skäms fortfarande över den! Shit vad fjantiga vi var!

2009-12-15 @ 16:47:17
URL: http://matildalidstrom.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Såna där fotbad är verkligen härliga! Riktigt avslappnande.

2009-12-15 @ 18:55:26
URL: http://viccivicci.blogg.se/
Postat av: sofie

men 25 då?!

2009-12-15 @ 19:02:29
URL: http://karlstadcallingyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0