Hur länge?

Har försökt fördriva tankarna men det blir bara värre. Jag pendlar mellan ilska över det han har gjort, sorg över att det har hänt, och saknad för att han inte är här. Ibland känns det som att allt kommer att ordna sig, gå tillbaka som det var, och ibland så känns det som att det inte finns en chans i världen. Varför var du tvungen göra såhär? Hur mycket jag vänder och vrider på det så kan jag inte komma på en enda vettig anledning varför man skulle vilja göra såhär mot en annan människa, framför allt inte mot någon man påstår sig älska.

När kommer jag att sluta känna mig såhär?
Hur lång tid måste det ta?


Har spelat lite Heroes of Might and Magic 3, men jag orkar typ inte ens det. Jag slåss med tanken att få prata med honom igen, att bara få höra hans röst, och förnedringen. Och nu när han inte längre är min pojkvän kryper det fram hemligheter från alla håll och kanter, folk som vetat någonting och sånt han själv berättar.

Kommer jag någonsin få klarhet?

Det finns en annan människa som det faktiskt känns riktigt skönt att prata med just nu, en person som knappt känner mig och som känt honom jättelänge, som vet vem han är, för jag vet inte.

Det finns vissa människor som är lite bättre än andra, såna som bryr sig om folk även om det bara är randoms. Såna som ställer upp, berättar när ens pojkvän skriver konstigheter till en. Det finns vissa väldigt ärliga människor, och jag gillar dom!

Det är jobbigt att prata med folk om det här, ringer någon och frågar hur det är kan jag inte hålla tillbaka tårarna. När någon skriver är det åtminstone ingen som hör eller ser hur jag mår. Det är väl enda som varit bra med att vara så hes, det är svårt att urskilja när rösten spricker pga hesheten och pga av ledsenheten. Alla sms och pm jag fått uppskattar jag, tack för att ni bryr er, och förlåt att jag inte är världens roligaste människa att känna just nu.

Kommentarer
Postat av: mami

Jag FÖRSTÅR... ALLT!

Skriver detta för att andra också ska lära sig något.

När man blivit grundlurad från "grunden" så frågar sig hjärtat och själen; "vart var det mitt misstag kom, på vilket sätt har jag bidraget för att förvärra situationen?" DU har ALDRIG gjort NÅGOT fel, därimot får du bära konsekvenserna för andras val och det har öppna dina ögon för att det du pusslat ihop till en person och gjort den hel var byggd på falska pusselbitar och pusselbitar som färgats, men färgen spräcktes och en annan färg framstod i bilden och visade att pusslet inte var helt.Minns att vår kärlek till dig räcker från begundelsen och ända in i evigheten.

Du är stark!

Du vet den enda sanna vägen som bygger på alla plan!

Du vet att du har skänkt den största kärleksgåva man kan ge annan person, möjlighet att växa och ta ansvar för sitt eget liv och inte bara härma och andra och därmed lägger skulderna för valen på andra därefter.



med kärleken som sanning och rättesnöre så vet jag att du har alla vapen som du behöver för att vara stark och ge den gåvan för alla att växa och ta ansvar och ge dig möljighet att hitta igen den starka fina underbara Sofia du är som vi älskar och som allt ger och värme i hjärtat att bara tänka på.

Låt dig inte lägga på någon ångest för våran skull,

det enda vi bryr oss att du ska få möjlihget att utveckla Sofia i den takt du behöver.

Men jag ska göra ett inlägg om personligheten som du behöver lära dig om. Men innerlig kärlek i alla evighet mami



"Man kan aldrig göra en annan människa hel, genom att förkrympa sin egen personligthet. Men om man tillåter sig själv att växa så ser omgivningen det och tillåts att växa den också och det kår aldrig så länge man lever i ett förhållande där allt är byggt på illusioner och lögner.

2009-12-29 @ 23:54:42
URL: http://annasdrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0