Ny hårfärg =)


Igår färgade mamma mitt hår, mörkt med röda slingor. Är grymt nöjd med hårfärgen (dock inte lika nöjd med själva bilden men shit the same man ser då hårfärgen). Och inte blev det dyrt heller. Dessutom klippte hon mig lite, det behövdes med tanke på hur slitet mitt hår var!

Lite coolt? ;)

Jag har inte skrivit här på jättelänge känner jag nu, men jag har inte haft tid alls. Det har varit fullt upp. Helgen var kung måste jag säga, den bästa på väldigt länge! Fredag så följde Jennifer mig hem. Hon var sjukt fascinerad av renar och hur vackert Järvträsk är. Lät som hon kom från sthlm eller nå söderut snarare än Bolidentrakterna ;)

Sen lördagen var det dags för min avskedsfest. Nej den blev inte alls som det var tänkt, de som var bjudna kom inte men andra komme hit så det blev faktiskt väldigt kul iaf! =) 

Dock känns det faktiskt riktigt hemskt att Bond flyttat ifrån mig nu :( <3

Och  söndagen, vad gjorde vi inte då? Ardi var här och vi var med familjen hela dagen. Spelade beachvolley, badade i Glommers, spelade kubb, spelade bluff och alias, och sen singstar i nästan fyra timmar.
Bästa helgen på väldigt länge måste jag säga!

Ardi tyckte han var cool :p

Igår gjorde jag också allt möjligt. Hann t.o.m. städa Jens bil, och det är inte dålig för att vara jag måste jag säga! ;) Sen kom Ardi hit och vi umgicks med min familj hela dagen =)

Jag ska snart börja jobba, så vet inte varför jag sitter här, har verkligen INTE tid egentligen :s Jobbar iaf ikväll och sen äre sista passet imorn. Då bär det av till sthlm för dem som inte vet, jag och Jens ska dit och semestra. Måste dra nu, ciao! =)

Kommentarer
Postat av: anonym

ja måste bara få säga en sak, du är en jätte söt tjej men du använder alldeles för mycket smink, dissa all täckgrejs så kommer du se bättre ut och din hy kommer må mycket bättre.=)

2009-08-08 @ 01:28:22
Postat av: Jennifer

Heej Sofia! Hoppas att allt är bra i Stockholm. Vi ses om drygt en vecka. Det kommer att vara mkt tråkigare på jobbet utan dig :(



kram

2009-08-08 @ 15:09:06
Postat av: Kusin Elin

Ditt hår blev jättefint! :D

2009-08-11 @ 18:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0